Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Loop Tyer

H αλιεία με φελλό στα εσωτερικά νερά αποτελεί χωρίς καμιά αμφιβολία την αιχμή της βιομηχανίας ειδών αλιείας διεθνώς. Κατάλογοι με αμέτρητες σελίδες, όπου κάθε λογής προϊόντα έρχονται να μας βοηθήσουν και να βελτιώσουν τις προσπάθειές μας. Ένα από αυτά είναι και το Loop tyer, σε ελεύθερη μετάφραση κατασκευαστής θηλιάς. Στο εξωτερικό αποτελεί εδώ και κάποια χρόνια εργαλείο πρώτης γραμμής για πολλούς ψαράδες σε ότι αφορά στο ψάρεμα με τεχνικές φελλού σε λίμνες, ποτάμια και κανάλια. 


Loop tyer

Η ανάγκη λοιπόν για κατασκευή μικρής θηλιάς ειδικά για λεπτά διαμετρήματα πετονιάς αποτελεί βασικό στοιχείο, αν προτιμάμε ενώσεις loop to loop. Αυτό το εργαλείο όχι μόνο βοηθά στην εύκολη και σωστή κατασκευή της αλλά παράλληλα δίνει και ένα σταθερό αποτέλεσμα εφόσον χρησιμοποιείται σωστά κάθε φορά. Ξεκίνησε ως αποκλειστική πατέντα από μια εταιρία αλλά στη συνέχεια άρχισε να παράγεται και από άλλες σε διάφορες εκδόσεις. Το συγκεκριμένο Loop Tyer διαθέτει ενσωματωμένο απαγκιστρωτή  στο κάτω μέρος. Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζουμε τον τρόπο λειτουργίας.




Σε συνθήκες μάλιστα με αρκετό κρύο πιστεύουμε ότι είναι πραγματικός σύμμαχος με ό,τι αυτό σημαίνει για τα παγωμένα δάκτυλα του ψαρά.

Οι εικονογραφημένες οδηγίες όπως υπάρχουν μέσα στη συσκευασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου