Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Σεμινάριο τεχνικών αλιείας με φελλό

Tον γνωρίσατε μέσα από το blog στις αρχές του 2014. Ο λόγος για τον κ. Zefferino Guidi. Θα έχουμε πλέον τη χαρά και τιμή να τον γνωρίσουμε από κοντά και να ακούσουμε τη δική του προσέγγιση πάνω σε τεχνικές αλιείας με φελλό. Τεχνικό σεμινάριο float fishing με πρωτοβουλία του συλλόγου "ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ". Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση, που κοινοποιήθηκε στη σελίδα μας  μαζί με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. 


"Σας ενημερώνουμε πως ο κ. Zefferino Guidi από τον σύλλογο A.P.S.D. SAN BENEDETTO αποδέχτηκε πρόσκληση του συλλογου ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ και θα στηριξει ένα σεμινάριο υψηλών προδιαγραφών για όλες τις τεχνικές αλιείας με φελλό.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 23 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδρíων του Ξενοδοχείου EMMANTINA που βρίσκεται στην Λεωφ.Ποσειδώνος 33 στην Γλυφάδα.
Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για όλους τους ενδιαφερόμενους και
 ΔΕΝ υπάρχει χρηματικο αντίτιμο συμμετοχής.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον φίλομας κ. Zefferino Guidi για την προθυμία του να μεταφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του και την εμπειρια του σε όλους τους Έλληνές ψαράδες".


Χώρος διεξαγωγής 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου